De Toerist


Na alleen in Valencia is het logeren bij familie een U-bocht van 180 graden waar Verstappen nog wat van leren kan. Er is koffie, ontbijt, biertje, wijntje, sightseeing en uiteten bij de plaatselijke horeca. Met weinig moeite leer ik hier de omgeving en de mensen die er wonen kennen. Sommigen wonen hier permanent anderen half/half en ja, er wonen ook nog autochtonen die hier gemoedelijk met de Nederlanders, Engelsen en Belgen omgaan. In deze maand gaan er velen terug naar hun thuisland en vanochtend vroeg togen wij naar de airport om er een paar op het vliegtuig te zetten. Nog nooit zag ik een zonsopgang zo mooi als vandaag oprijzend uit zee. Van mijn plaats, in de auto op de snelweg, helaas niet te fotograferen. Dus had ik vanochtend een tostada ontbijt in Alicante.

   

Wat een prachtige stad! Mooie boulevard, een haven vol met boten van allerlei slag en een gezellige oude stad. De klim helemaal naar boven, naar het fort hebben we niet gedaan, er moet iets te wensen overblijven voor de volgende keer. Het was vandaag een bijzonder mooie en ook warme dag, mensen lagen op het strand als was het zomer en sommigen namen een duik in zee. Als een goed toerist hierbij wat foto’s die voor zichzelf spreken.

 

   

 

       

   

   

   

   

 

 


3 reacties op “De Toerist”

  1. Mooie foto’s en zo te lezen het je het bijzonder naar je zin. En wordt je verwent. Heb je de olijven soep al geproefd 🤭, heerlijk !
    Blijf genieten ! Gr Tineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *